Porcat Online Store is selling products and services of
Porcat, Galleria Merilä, Russian Art Center in Kotka, Aallon Maja Oy, Asuntohotelli Aallon Maja and Asuntohotelli Hotel Petkele. We will take good art collections for sale also on our Artprice online store and auction pages. Please, call!
Porcat Online Store myy seuraavien yritysten tuotteita ja palveluita: Porcat, Galleria Merilä, Russian Art Center in Kotka, Aallon Maja Oy, Asuntohotelli Aallon Maja ja Asuntohotelli Hotel Petkele. Otamme hyviä taidekokoelmia myyntiin myös Artpricen online-galleriaamme ja huutokauppasivuille. Soittele!

About us

 
Porcat Online Store
Art from Finland
Art from Estonia
Art from Russia
Art of Raija Merilä
Art of Olli J. Karhu
Art of Olavi Heino
Art of N. Volodimirov
Art of Natalia Dik
Art of Evgeny Malykh
Art of Reijo Malkki
Art of S. Melnikov
Art of Signe Nenonen
Art of V. Davidov
Art of Vaito Nurminen
Art of Voitto Vorna
E. Korchuganova
Art of S. Kozjakov
Art of T. Dmitrieva
Art Collection #1
Art Collection #2
Art Collection #3
Books - Kirjoja
Digital Products
Finnish Design
Gypsum Heads
Security Products
Art Accessories
Terms and Rules
Gift Certificates
Lahjakortit
Bookmark and Share
Tervetuloa tutustumaan Porcat'in, Galleria Merilän, Russian Art Center in Kotkan, Taidekahvila Café Ainon, Asuntohotelli Aallon Majan ja Asuntohotelli Hotel Petkeleen tuotteisiin ja palveluihin.


Welcome to get some information about the products and services of Porcat, Galleria Merilä, Russian Art Center in Kotka, Art Café Aino, Asuntohotelli/Hostel Aallon Maja and Asuntohotelli Hotel Petkele. More information in English on the bottom of this page.Porcat pyörittää pysyvää taidemyyntinäyttelyä ja taidelainaamoa Kotkan Sunilassa Asuntohotelli Aallon Majan taidekahvila Café Ainossa osoitteessa Valliniemenkatu 2, 48900 Kotka.

Toinen taidemyymälämme - Galleria Merilä - on nyt muuttanut samaan osoitteeseen. Satoja maalauksia ja grafiikkaa suomalaisilta, venäläisiltä, virolaisilta ym. taiteilijoilta. Kannattaa tulla tutustumaan. Kotkan monipuolisin taidemyyntinäyttely, taidekauppa ja taidelainaamo ja taidemaalaamo - Raija Merilän ateljee on samoissa tiloissa. Avoinna ti-pe klo 10 - 16, la klo 11 - 17 ja muulloin sopimuksen mukaan. Ryhmille ennakkovaraus, puh. 050 591 2601.

Myös Russian Art Center in Kotka - Venäläisen Taiteen Keskus on muuttanut Asuntohotelli Aallon Majan alakertaan osoitteeseen Valliniemenkatu2, 48900 Kotka.

Täydennämme verkkokauppamme tuotevalikoimaa jatkuvasti, joten kannattaa tulla pian uudestaan!

Aallon Maja Oy pystyy tarjoamaan vuodepaikan jopa 100 hengelle.
Asuntohotelli/Hostel Aallon Maja, Apteekki- ja Pankki-sviitti ja rakenteilla oleva Aallon Majan Kulttuuriluola täydentävät majoitus- ja kulttuuritarjontamme näkemisen ja kokemisen arvoisiksi. Avasimme vuoden 2009 alussa toisen hotellin - Asuntohotelli Hotel Petkeleen Haminassa. Kannattaa tulla kauempaakin! Soittakaa ensin, sillä tällä hetkellä meillä ei ole ympärivuorokautista päivystystä.

* Asuntohotelli Aallon Majassa (www.aallonmaja.com) on hostellityyppistä majoitusta Kotkassa, Valliniemenkatu 2.
Tee varaus Asuntohotelli Aallon Majaan Online-varausjärjestelmämme kautta täältä!

* Asuntohotelli Hotel Petkele (www.petkele.net) tarjoaa paremmin varusteltuja asuntoja Haminassa, Bernerintie 1. Jos edullinen hotelli ja majoitus perheille, ryhmille ja komennusmiehille Haminassa kiinnostaa, soittele!
Tee varaus Asuntohotelli Hotel Petkeleeseen Online-varausjärjestelmämme kautta täältä!

Aallon Maja Oy on maailman ensimmäinen ja ainoa yritys, jolla on kaksi tyhjilleen jäänyttä Alvar Aallon suunnittelemaa entistä ongelmarakennusta hotelli- ja taidekahvilakäytössä. Edulliset hotellit ja majoitus Kotkassa ja Haminassa, arkkitehtuuria, kulttuuriarvoja ja taide-elämyksiä!

Kysy lisää, puh. 050 591 2601.Lisätietoja yrityksestämme ja aktiviteeteistämme löytyy myös sivuilta: www.taidemyyntinayttely.net, www.aallonmaja.net, www.galleriamerila.net, www.artmerila.fi,www.raijamerila.net, www.russianartcenter.net, www.artfromrussia.biz, www.russianfineart.biz.

Hallinnoimme myös sivuja www.taidetta.biz, www.taidetta.com,www.raijamerila.net, www.porcat.com, www.caaraklinikka.net,ja www.olaviheino.net.
 
 
Yritys/Company

Porcat (Porkka Communication and Translation) on kotkalaisen Ilkka Porkan omistama yritys, joka on perustettu vuonna 1996. Sen toimialana on viestinnän kokonaispalvelut, mainonta ja markkinointi sekä liikkeenjohdon konsultointi.

Lehti- ja kirjatuotannon ohella rekisteröitynyttä liiketoimintaamme on myös taidemyynti- ja taidelainaamotoiminta. Meillä on yli 14 vuoden kokemus hälytys- ja kameravalvontalaitteiden myynnistä ja asennuksesta, joten tarjoamme satunnaisesti myös tämän alan tuotteita verkkokaupassamme, vaikka toimiala on myyty.


Porcat (Porkka Communication and Translation) is owned by Mr. llkka Porkka from Kotka, Finland. The company was founded in 1996. It's business areas are PR, advertising, marketing and consulting. Producing of Magazines, books, Internet pages etc. are the core business areas, but also selling and renting art works has become more important lately. We have over 14 years experience in selling and installing security and CCTV systems, so, we do sometimes offer these products, as well, in our web store.


Galleria Merilä on Porcat'in rekisteröity aputoiminimi. Se on samalla kertaa taidemyymälä, taidenäyttely, taidemyyntinäyttely, taidegalleria, taidelainaamo ja taidemaalaamo. Raija Merilä käyttää sitä myös ateljeenaan, joten pääsette seuraamaan taiteilijaa työssään! Galleria Merilä toimii Aallon Maja Oy:n omistamissa tiloissa Asuntohotelli Aallon Majan alakerrassa. Myymälä on normaalisti avoinna ti-pe klo 10 - 16, la klo 11 - 17 ja muulloin sopimuksen mukaan. Esittelemme mieluusti tauluvalikoimaamme teille parhaiten soveltuvana ajankohtana. Kannattaa soittaa, puh. 050 591 2601.

Russian Art Center in Kotka - Venäläisen Taiteen Keskus avattiin Galleria Merilän tiloissa 20.8.2010.

Aallon Maja Oy on myös Ilkka Porkan omistama yritys, joka on perustettu vuonna 2003.

Asuntohotelli Aallon Maja (Aallon Maja Oy:n aputoiminimi) toimii Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa Kotkan Sunilassa osoitteessa Valliniemenkatu 2, 48900 Kotka. Aallon Maja Oy:n omistamassa rakennuksessa on 12 - 14 huonetta. Huoneissa on tilaa yli 40 hengelle. Jokaisessa huoneessa on TV, ja langaton Internet toimii koko talossa. Wc:t, suihkut, saunat ja itsepalvelukeittiöt ovat käytävien varrella yhteiskäytössä. Suuressa neuvotteluhuoneessa on tilaa yli 20 hengelle. Siellä on myös asiakkaiden käyttöön varattu Internet-PC ja TV Astra-satelliittiyhteyksineen. Apteekki- ja Pankki-sviittimme sijaitsevat noin 500 metrin päässä Aallon Majalta. Aallon Maja Oy:n omistamat katutason liikehuoneistot ovat kooltaan 57 (2 h + kk + wc + suihku tulossa) ja 75 neliömetriä (3 h + minikeittiö + wc + suihkuhuone). Niissä on omat sisäänkäynnit kadulta ja/tai pihalta ja ne soveltuvat hyvin perhe- ja ryhmämajoitukseen jopa 4-8 hengelle.
Tee varaus Asuntohotelli Aallon Majaan Online-varausjärjestelmämme kautta täältä!

Taidekahvila Café Aino (Café Aino on Aallon Maja Oy:n aputoiminimi) toimii Asuntohotelli Aallon Majan alakerrassa. Se palvelee hotellivieraitamme mm. tarjoamalla aamupalaa. Se soveltuu myös pienimuotoisten juhlien ja palaverien pitopaikaksi. Art Café Ainossa on myös pysyvä taidemyyntinäyttely ja taidelainaamo, jota pyörittää Porcat. Ei jatkuvaa päivystystä, joten kannattaa varata esim. bussiryhmien vierailut ja tarjoilut etukateen puhelimitse (050 591 2601) tai sähköpostilla (ilkka.porkka@porcat.com). Aallon Majan Kulttuuriluola (Aallon Maja Oy:n aputoiminimi) sijaitsee Asuntohotelli Aallon Majan tontilla. Se on jatkosodan aikana vuonna 1943 louhittuun kallioluolaan rakennettu näyttely- ja tapahtumatila. Noin 150-neliöinen luola täyttyi aikoinaan vedellä, joten se peitettiin kivillä ja maamassoilla 1990-luvun alkuvuosina. Ilkka Porkka kaivatti sen esiin ja sähköistytti uudestaan vuonna 2004. Kulttuuriluolassa on järjestetty mm. taidenäyttelyitä. Sitä hyödynnetään jatkossa luultavasti myös Aallon Majan lämmityksessä lämpöpumpun avulla.

Asuntohotelli Hotel Petkele (Aallon Maja Oy:n aputoiminimi) sijaitsee Haminan Summassa osoitteessa Bernerintie 1, 49420 Hamina. Sekin toimii Alvar Aallon toimiston suunnittelemassa rakennuksessa, joka on suojelukohde, kuten Asuntohotelli Aallon Majan rakennus. Petkeleessä on kymmenkunta 2, 3, 4, 5 ja jopa 8 hengen huonetta ja vuodepaikat noin 40 hengelle. Yhteensä Aallon Maja Oyvoi tarjota yösijan yli 100 hengelle. Edulliset hotellit sopivat erityisesti ryhmämajoitukseen, urheilujoukkueille, komennusmiehille ja perheille. Kaikissa Hotel Petkeleen huoneissa on vähintään wc tai wc/suihku, keittomahdollisuus/minikeittiö/keittiö, TV, ruokapöytä tuoleineen, langaton Internet ja tarvittavat astiat. Talon suuri saunaosasto kaksine saunoineen on hotellivieraiden käytettävissä.
Tee varaus Asuntohotelli Hotel Petkeleeseen Online-varausjärjestelmämme kautta täältä!

Ilkka Porkka on omistanut lähes 20 vuotta hirsisen 10 asunnon pienkerrostalon Kotkan Hovinsaarella. Kannattaa siis kysellä myös vuokra-asuntoja joko vakituiseen asumiseen tai kalustettuina lyhytaikaiseen käyttöön, puh. 050 591 2601. Lisätietoja talosta löytyy täältä.